Uuno on ollut meillä nyt muutaman päivän ja kaikki on mennyt hyvin. Koti-ikävää täällä ei ole ehditty itkemään. Ensimmäisen yön pojat nukkui samassa läjässä lattialla ja samalla tavalla on mennyt myös nämä muut yöt. Uuno osaa jo hienosti nimensä ja istuu käskystä. :) Nopea oppimaan siis!

Pantaan ja hihnaankin ollaan totuteltu ja Uuno ei niistä juurikaan välitä. Ollaan ulkoiltu poikien kanssa paljon metsässä, jossa kaikki saavat juosta vapaana. Se on poikien mielestä ihan superia. Jokainen etsii kepin suuhun ja sitten mentiin.

Kaikki koirat tulee hyvin toimeen keskenään. Tosin Rocky ei tykkää korvissa ja tassuissa roikkuvasta riiviöstä. Se juoksee äkkiä sohvalle tai sängylle karkuun, kun pentu lähestyy. Vielä Uuno ei pääse perässä, mutta kohta ei Rockyllakaan sellaista turvapaikkaa ole. ;) Niin ketterä tuo pieni mies on!

Eilisen kauppareissun aikana mun kengät oli ilmeisesti maistunut paljon paremmalle, kun ne kaluttavaksi jätetyt kanankaulat. ;) Muita ihmeempiä tuhoja täällä ei ole vielä ehditty tekemään.. Mitä nyt pöytäliina on muutaman kerran revitty lattialle, pyykkiteline on kaatunut lattialle useean otteeseen, parit sukat käyty hakemassa raollaan olleesta vaatekaapista jajaja.. olikohan siinä kaikki. ;) Mutta se on sitä pentujen elämää! 

Vuoronperään Uuno ja Peto roikkuu toistensa hännissä, painii, käy tekemässä tuhmuuksia (kuten kiskomassa pöytäliinan reunasta pöytäliinaa lattialle), ja jahtaa toisiaan sellaista vauhtia, ettei silmät meinaa perässä pysyä. ;)

Naapurusto on huomannut Uunon saapumisen ja ei ole lenkkiä, jolloin joku ei sitä tulisi ihastelemaan ja rapsuttelemaan. Myös muutamaan lähellä asuvaan koiraan Uuno on päässyt tekemään tuttavuutta.

Meillä ei ole tällä hetkellä kameraa! Pitäisi kyllä tulla nyt viimestään viikonlopun aikaan. Siksi en tähän pysty nyt muita kuvia liittämään, kun tuon alla olevan, joka on otettu kun oltiin Uunoa hakemassa. Mutta kuvia ilmestyy heti, kun saan kameran käteeni! :)

Nyt on mentävä katsomaan mikä kolina tuolta kuului.. ;) Kuulemisiin!

Uuno lähdössä kotiin